home
 

Cihan Sesver

Cihan Sesver is een van de partners van Boddaert Advocaten. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. In 2004 is Cihan beëdigd als advocaat na een studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds januari 2020 werkt zij bij Boddaert Advocaten.

"De cliënt ontzorgen, of dat nu een werkgever of een werknemer is" 

“Als advocaat houd ik mij inmiddels zo’n 15 jaar bezig met arbeidsrecht. Ik sta zowel werkgevers als werknemers bij. Daardoor kan ik een zaak vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Ik vind het belangrijk om samen met de klant te zoeken naar de beste oplossing. Dat kan een advies zijn over arbeidsvoorwaarden of een geplande reorganisatie, of het op gang helpen van een vastgelopen arbeidsongeschiktheidstraject.

Wat mij aantrekt in het arbeidsrecht is de snelheid waarmee je zaken kunt oplossen. Daarna kan iedereen weer verder met datgene waar hij goed is en energie van krijgt. Maar als het niet lukt om in overleg tot een oplossing te komen, leggen we de zaak voor aan de rechter. Je zaak bepleiten in de rechtszaal is een van de mooiste kanten van het advocatenvak.

Naast het arbeidsrecht heb ik mij ook toegelegd op het ambtenarenecht. Nu de meeste ambtenaren ook werknemers zijn geworden, kan ik overheidswerkgevers en –werknemers goed adviseren over hun nieuwe positie”.

Aanvullende specialisatie-opleidingen

Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA, 2014)

Nevenfuncties & lidmaatschappen

lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA)

lid Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)

Rechtsgebiedenregister

Cihan Sesver heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • arbeidsrecht
  • ambtenarenrecht
  • sociaal-zekerheidsrecht (werknemersverenigingen)

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Contact

Wilt u een afspraak maken met Cihan Sesver? Dan kunt u bellen naar 072-5140062. Margo Tang beheert haar agenda.

 

 

 

Boddaert Advocaten