home
 

Ed Klungers

Ed Klungers is een van de partners van Boddaert Advocaten. Hij is gespecialiseerd in letselschade en verzekeringsrecht. In 1995 is Ed Klungers beëdigd als advocaat na een studie Nederlands recht aan de Open Universiteit in Heerlen. Sinds 1998 werkt hij bij Boddaert Advocaten.

'Ik focus op persoonlijke begeleiding bij letselschadezaken'

"Letselschade en verzekeringsrecht - daar ligt mijn hart. In 1994 heb ik een carrièreswitch gemaakt. Ik heb twintig jaar gewerkt als verpleegkundige op de spoedeisende hulp van een ziekenhuis en als ambulanceverpleegkundige. De medische praktijkkennis die ik daar heb opgedaan komt mij bij letselschadezaken goed van pas. 

Als letselschadeadvocaat heb ik vaak langdurig en intensief contact met mijn cliënten. Ik wil werkelijk iets voor ze betekenen, en dat kan ik zo ook echt doen. Want natuurlijk is het belangrijk dat het slachtoffer de volledige schade vergoed krijgt, maar een goede begeleiding bij de verwerking telt ook. Ik wil de slachtoffers in beide opzichten helpen om na zo'n ingrijpende gebeurtenis weer verder te kunnen met hun leven.

Letselschadezaken kan ik op basis van no cure, no pay doen of via gefinancierde bijstand."

Aanvullende specialisatie-opleidingen

Grotius - post-academische opleiding personenschade, Nijmegen.

Nevenfuncties & lidmaatschappen

Actief in diverse (juridische) adviescommissies
actief in verschillende commissies van de beroepsverenigingenn

lid van Vereniging voor Letselschade Advocaten;
lid van Vereniging Advocaten voor Slachtoffers Personenschade;
lid van Werkgroep Artsen Advocaten;
lid van Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht.

Rechtsgebiedenregister

Ed Klungers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Letselschaderecht.

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Contact

Wilt u een afspraak maken met Ed Klungers? Dan kunt u bellen naar 072 - 5037252. Marjolein Sitskoorn beheert zijn agenda.

 

 

 

Boddaert Advocaten