home
 

Ed Klungers

Ed Klungers is een van de partners van het kantoor.

"Van 1974-1994 werkte ik als verpleegkundige op de Spoedeisende Hulp van een ziekenhuis en als ambulanceverpleegkundige. In 1990 begon ik met de studie Nederlands Recht aan de Open Universiteit. Ik heb deze studie voltooid naast mijn fulltime baan in 1994. Daarna ben ik als advocaat gaan werken bij De Vos en Partners in Amsterdam. Vanaf het begin heb ik mij gespecialiseerd in letselschade en verzekeringsrecht. De medische kennis die ik als verpleegkundige heb opgedaan kwam daarbij zeer goed van pas.

Als letselschadeadvocaat heb ik vaak langdurig en intensief contact met mijn cliënten waarbij ik dan werkelijk iets voor ze kan betekenen. Natuurlijk is het belangrijk dat het slachtoffer zijn/haar volledige schade vergoed krijgt, maar een goede begeleiding is minstens zo belangrijk. Ik wil de slachtoffers helpen om na ingrijpende gebeurtenis weer verder te kunnen met hun leven.

Ik ben actief in diverse (juridische) adviescommissies en in verschillende commissies van de beroepsverenigingen waar ik lid van ben.  Ik ben lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA), de vereniging Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP), de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR)."

De secretaresse van Ed Klungers is Marjolein Sitskoorn (072-5037252).

Boddaert Advocaten