home
 

Ellen Copini

Ellen Copini is een van de partners van het kantoor.

"Ik ben gespecialiseerd in letselschaderecht, medische aansprakelijkheid, medisch tuchtrecht, verzekeringsrecht en arbeidsrecht. Ik kan op deze rechtsgebieden als advocaat optreden. Daarnaast ben ik ook  mediator en kunt u mij voor allerlei conflicten als mediator inschakelen.

Ik ben lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA), de vereniging Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP), de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA).  Ik ben MfN geregistreerd, lid van de Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten (NVVMA), de Nederlandse Verengiging van Mediators in de Verzekeringsbranche (NVMV) en de Vereniging Mediators Noord-Holland (VMNH).

Ik studeerde in 1988 af in het Nederlands recht aan de Universiteit van Groningen en ging daarna werken bij een rechtsbijstandsverzekeraar. In 1993 werd ik beëdigd als advocaat. Ik werd in 1998 partner bij het kantoor Verweel & Copini in Heerhugowaard, dat in 2002 fuseerde met het kantoor Boddaert Milo De Groot, waardoor het huidige kantoor ontstond. Sinds 2014 ben ik ook geregistreerd mediator."

De secretaresse van Ellen Copini is Jannie Brouwer, bereikbaar op tel.nr. 072-5037257.

Boddaert Advocaten