//
home
 

Ellen Copini

Ellen Copini is een van de partners van Boddaert Advocaten. Ze is gespecialiseerd in letselschaderecht, medische aansprakelijkheid, medisch tuchtrecht, verzekeringsrecht en arbeidsrecht. Ook werkt ze sinds 2014 als mediator. In 1993 is Ellen Copini beëdigd als advocaat na een studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 1998 werkt ze bij Boddaert Advocaten.

"Opkomen voor de zwakkeren in de samenleving. Bijdragen aan een rechtvaardiger samenleving. Dat waren tijdens mijn studie mijn belangrijkste drijfveren om advocaat te willen worden. En dat zijn ze nu nog steeds. Als letselschadeadvocaat kan ik mijn juridische kennis optimaal combineren met mijn sociale vaardigheden. Ik kan echt wat betekenen voor mijn cliënten - precies wat ik wilde!

Toch heeft het rechtssysteem ook zijn beperkingen. Dat geldt zeker voor het arbeidsrecht. Dan is mediation vaak een betere (en snellere en goedkopere) optie. In de eerste plaats omdat partijen hun conflict uiteindelijk zelf oplossen. De voldoening en trots die dat hun geeft moet je niet onderschatten. Omdat alles goed wordt uitgepraat tijdens de mediation is de uitkomst vaak een opluchting voor alle betrokkenen, en kunnen ze soms zelfs weer verder met elkaar."

Aanvullende specialisatie-opleidingen

MfN geregistreerd

Nevenfuncties & lidmaatschappen

lid van Vereniging voor Letselschade Advocaten;
lid van Vereniging Advocaten voor Slachtoffers Personenschade;
lid van Werkgroep Artsen Advocaten;
lid van Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten;
lid van Nederlandse Vereniging van Mediators in de Verzekeringsbranche;
lid van Vereniging Mediators Noord-Holland.

Rechtsgebiedenregister

Ellen Copini heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht;
  • Arbeidsrecht;
  • Arbeidsmediation.

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Contact

Wilt u een afspraak maken met Ellen Copini? Dan kunt u bellen naar 072 - 5037257.

 

 

 

Boddaert Advocaten