home
 

Iris Degenaar

Iris Degenaar is een van de partners van Boddaert Advocaten. Zij is gespecialiseerd in letselschade. In 2009 is Iris Degenaar beëdigd als advocaat na een studie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds oktober 2019 werkt zij bij Boddaert Advocaten.

"Voor mij is het belangrijk dat mijn cliënt op mij kan bouwen" 

“Als advocaat houd ik mij inmiddels een geruim aantal jaar bezig met aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, waarbij altijd de focus op letselschade lag. Tijdens mijn studie heb ik voor het Centraal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg gewerkt, waarna ik als  jurist bij een groot academisch ziekenhuis werkzaam ben geweest. Vervolgens heb ik voor diverse grote advocatenkantoren gewerkt. Door de jaren heen werd het voor mij duidelijk, dat mijn hart ligt bij het bijstaan van slachtoffers met letselschade. Doordat ik de letselschadepraktijk van zoveel verschillende kanten heb bekeken, weet ik goed welke stappen er in een dossier gezet moeten worden om een zo goed mogelijk resultaat voor het slachtoffer te bereiken.

Voor mij is het belangrijk dat mijn cliënt op mij kan bouwen. Vaak is het leven van een slachtoffer ingrijpend veranderd door een ongeval of incident. Als letselschadeadvocaat zet ik mij op dat moment graag in om de juridische en (vaak ook) praktische zaken voor een slachtoffer te regelen. Op die manier hoop ik zorgen bij een slachtoffer weg te kunnen nemen, zodat er ruimte komt voor herstel.”

Aanvullende specialisatie-opleidingen

Grotius specialisatieopleiding personenschade (2014)

Nevenfuncties & lidmaatschappen

lid van Vereniging voor Letselschade Advocaten;
lid van Vereniging Advocaten voor Slachtoffers Personenschade;
lid van Werkgroep Artsen Advocaten;
lid van Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht.

Rechtsgebiedenregister

Iris Degenaar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Contact

Wilt u een afspraak maken met Iris Degenaar? Dan kunt u bellen naar 072 - 5037255.

 

 

 

 

Boddaert Advocaten