home
 

Lique van der Leer

Lique van der Leer is een van de partners van Boddaert Advocaten. Zij is gespecialiseerd in procesrecht en commerciële contracten, waaronder franchise. In 2007 is Lique beëindigd als advocaat. Sinds januari 2020 werkt zij bij Boddaert Advocaten.

“Noem mij gerust een procestijger. Ik sta ondernemers bij in juridische procedures op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en commerciële contracten, waaronder franchise. Mijn toga trek ik vaak en met plezier aan. Voor mijn klanten zorg ik natuurlijk het liefst voor een oplossing buiten de rechtszaal. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in beslag- en executierecht.”

Lique staat bekend om haar scherpe juridische analyses. De drempel om haar te bellen voor een vraag of overleg, houdt Lique bewust laag. Betrokkenheid bij de klant en passie voor het vak staan in de praktijk van Lique centraal.

Aanvullende specialisatie-opleiding

Grotius Nationaal en internationaal contracteren (2012)

Rechtsgebiedenregister

Lique van der Leer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Burgerlijk procesrecht
  • Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contact

Wilt u een afspraak maken met Lique van der Leer? Dan kunt u bellen naar 072-5037255. Sylvia Nannes beheert haar agenda.

Lique van der Leer is aangesloten bij:

 

Boddaert Advocaten