home
 

Mona de Vries-Meijer

Mona de Vries-Meijer is een van de partners van het kantoor.

"Ik sta ondernemers bij in mijn ondernemingsrechtpraktijk. Dat kan zijn de begeleiding bij een fusie of overname, een geschil over een overeenkomst, of bijvoorbeeld het voeren van een incassoprocedure.

Door mijn ervaring als ondernemer in een handelsorganisatie (1997-2015) weet ik wat een ondernemer drijft en wat er bij het voeren van een onderneming komt kijken. Samen met de ondernemer zoek ik de juridische oplossing die het beste is voor de onderneming.

Daarnaast treed ik op als curator in faillissementen en sta ik bedrijven in financieel zwaar weer bij.

In 2012 heb ik de Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht afgerond en sindsdien ben ik lid van Insolad, de specialisatievereniging voor Insolventierecht.

Mijn tweede specialisatiegebied is letselschade. Ik sta slachtoffers bij met letsel als gevolg van bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of een aanrijding. Ook begeleid ik slachtoffers van medische fouten en sta ik zowel in strafrechtelijke- als in civielrechtelijke procedures, slachtoffers van mishandeling bij. In 2014 heb ik de Grotius specialisatieopleiding Personenschade afgerond.

Het is mogelijk letselschadezaken door mij op basis van gefinancierde rechtsbijstand en no cure no pay te laten behandelen.

Ik ben lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA), van de vereniging Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP) en lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA).

In 1992 heb ik mijn (vrij) doctoraal tandheelkunde behaald en in 1993 heb ik de studie Nederlands recht afgerond, beide aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.
Eerder ben ik als juridisch adviseur werkzaam geweest in het Medisch Centrum Alkmaar.
In 2007 werd ik beëdigd als advocaat."

De secretaresse van Mona de Vries-Meijer is Margo Tang, bereikbaar op tel. nr. 072-5140062.

 

Boddaert Advocaten