home
 

Robert Polderman

Robert Polderman is een van de partners van Boddaert Advocaten. Hij is gespecialiseerd in strafrecht, jeugdrecht, TBS, ISD, verkeerszaken, OTS, penitentiair recht en bezwaar- en beroepsprocedures tegen het CBR en het Ministerie van Justitie en Veiligheid. In 1996 is Robert Polderman beëdigd als advocaat na een studie Nederlands recht met de extensie strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1996 werkt hij bij Boddaert Advocaten.

Snel in actie

“Snelle en deskundige bijstand is voor mij zeer belangrijk. Als je vastzit op het politiebureau, of in een gevangenis, of jeugdinrichting verblijft, dan wil je natuurlijk snel een advocaat spreken. Ik leg dan ook alles aan de kant om direct een afspraak te maken en langs te komen. Hoe de beschuldiging ook luidt, het belang van mijn cliënt komt altijd op de eerste plaats.

Ik houd mij bezig met alle facetten van het strafrecht en het jeugdrecht. Daarbij horen ook OTS en gesloten plaatsingen van minderjarigen, TBS, longstay, ISD, beklag- en beroepszaken bij de Commissie van Toezicht en RSJ en bezwaar- en beroepsprocedures tegen het CBR over ongeldigverklaring van het rijbewijs en de EMA-cursus. Ook voer ik procedures voor het verkrijgen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Ik treed zowel betalend als pro deo op. Voor betalende cliënten zijn vaste prijsafspraken mogelijk. Vraag naar de tarieven, zodat je weet waar je aan toe bent”.

Aanvullende specialisatie-opleidingen

Verdiepingscursus Strafrecht Willem Pompe Instituut Universiteit Utrecht

Nevenfuncties & lidmaatschappen

Voorzitter Stichting Onroerend Goed Wisselwerk
Lid Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten
Lid Nederlands-Vlaamse vereniging voor Strafrecht
Lid Werkgroep jeugdrecht Alkmaar
Lid Vereniging van TBS-advocaten
 

Rechtsgebiedenregister

Robert Polderman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht;
  • Jeugdbeschermingsrecht.

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Contact

Wilt u een afspraak maken met Robert Polderman? Dan kunt u bellen naar 072 - 5037255. Margo Tang beheert zijn agenda.

 

Boddaert Advocaten