home
Boddaert Advocaten; hét advocatenkantoor in Alkmaar met 7 specialisten.
“Boddaert Advocaten; hét advocatenkantoor in Alkmaar met 7 specialisten.”ons kantoor

Betrokken en Deskundig

De advocaten van Boddaert staan bekend om hun betrokkenheid. Op juridisch vlak én in persoonlijke zin. Met zeven gespecialiseerde advocaten kunnen we u in veel situaties helpen. Dat varieert van ontslagzaken tot en met advies bij bedrijfsopvolging. Van een geschil met een huurder tot letselschade na een ongeval. Of u nou op zoek bent naar een strafrechtadvocaat of een vastgoedkwestie wilt oplossen: onze advocaten beschikken elk over hun eigen specialisatie en expertise.

Wij kunnen u bijstaan op de volgende rechtsgebieden:

 

Gratis modelovereenkomst

Wilt u zelf een overeenkomst of bezwaar opstellen, gebruik dan een van onze gratis modellen klik hier.

Contact

Wilt u een van onze advocaten iets vragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Coronavirus

Ook nu het Coronavirus wereldwijd de gemoederen flink bezig houdt, staat Boddaert Advocaten voor u klaar. Ons kantoor is geopend, maar wij maken momenteel geen afspraken op kantoor of bij u op locatie. Wel zijn wij bereikbaar via telefoon, e-mail, Whatsapp of Facetime. Uiteraard nemen wij de aanwijzingen van de rijksoverheid en het RIVM in acht. Aangezien de advocaten van ons kantoor digitaal werken, zijn de processen gewaarborgd. 

Procedures bij rechtbanken en gerechtshoven lopen door en nieuwe procedures kunnen worden opgestart. Echter tenzij het gaat om zaken die niet kunnen wachten, zullen er geen zittingen plaatsvinden tot in ieder geval 6 april. Indien u via ons kantoor een procedure heeft lopen, wordt u door ons geïnformeerd over het verloop van uw zaak. 

Wij zullen u via deze website op de hoogte houden over actuele onderwerpen die u als burger, ondernemer, werkgever of werknemer aangaan. Een overzicht van onze laatste blogs vindt u hier:

 

Onze laatste blogs

De opstelling van de aansprakelijke verzekeraar doet er toe!
5 jun 2020
Het komt dikwijls voor, dat iemand na een verkeersongeval last houdt van nekklachten, rugpijn, hoofdpijn, concentratieproblemen,...
Incasso van vorderingen: blijft alert!
27 mei 2020
Bijna alle ondernemers hebben ermee te maken: onbetaalde facturen. Na diverse incassopogingen wordt de zaak dan vaak uit handen...

Korte introductiefilm

Klik op de afbeelding hierboven voor een kort introductiefilmpje.

 

Boddaert Advocaten