home
Boddaert Advocaten; hét advocatenkantoor in Alkmaar met 6 specialisten.
“Boddaert Advocaten; hét advocatenkantoor in Alkmaar met 6 specialisten.”ons kantoor

Wie zijn wij?

Zes gespecialiseerde advocaten

Bij ons kantoor zijn zes gespecialiseerde advocaten werkzaam, elk op één of twee rechtsgebieden. Wij hebben specialisten op het gebied van letselschade en verzekeringsrecht, strafrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed, insolventierecht (faillissementen) en herstructurering (in of buiten faillissement), alsmede fusies en overnames. Tevens is één van onze advocaten werkzaam als mediator.
Klik hier voor meer informatie over onze rechtsgebieden.

Snelle afspraak

U kunt binnen 24 uur bij ons terecht voor een afspraak. Indien gewenst komen wij bij u langs. Ons enthousiaste team van advocaten streeft naar betrokkenheid en een persoonlijk contact.

 

Contact

Als u een vraag heeft aan een van onze advocaten kunt u die stellen door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gratis kennismakingsgesprek

Boddaert Advocaten biedt particulieren een gratis kennismakingsgesprek aan van een half uur, dat is bestemd voor een eerste oriëntatie en een advies. Wij zijn tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.30 uur. Bel nu 072-5744409.

 

Bent u nog geen cliënt van ons en wilt u uw juridische kwestie aan ons voorleggen, dan kunt u een whatsapp bericht versturen naar het nummer: 06-55142940.

 

Wij komen graag bij u langs

Als slachtoffer van letselschade heeft u het vaak al zwaar genoeg. Onze letselschade advocaten, allen lid van de LSA (specialisatie vereniging van letselschade advocaten) en ASP, komen graag bij u langs om uw dossier te bespreken. Dat doen zij niet alleen voor de cliënten in Alkmaar maar voor alle slachtoffers in de kop van Noord-Holland. Dus woont u bijvoorbeeld in de regio van Den Helder, Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum, Zaandam, Purmerend, Hoorn of Enkhuizen, ook dan komen wij graag bij u langs. Aarzel niet en bel vandaag nog met ons kantoor.

Onze advocaten

De advocaten van Boddaert zijn gespecialiseerd op één of twee rechtsgebieden. Iedere advocaat heeft een aanvullende specialistenopleiding gevolgd.

De advocaten zijn zeer betrokken bij hun cliënten en bij de zaak. Klantvriendelijkheid en het verlenen van goede service is een belangrijk aandachtspunt van ons kantoor.

Boddaert Advocaten