home
Boddaert Advocaten; hét advocatenkantoor in Alkmaar met 6 specialisten.
“Boddaert Advocaten; hét advocatenkantoor in Alkmaar met 6 specialisten.”ons kantoor

Wie zijn wij?

Zes gespecialiseerde advocaten

Wij zijn een klein kantoor met zes betrokken advocaten. Persoonlijk contact met onze clienten vinden wij belangrijk. Wij hebben experts op het gebied van letselschade en verzekeringsrecht, strafrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed, insolventierecht (faillissementen) en herstructurering (in of buiten faillissement), alsmede fusies en overnames. Tevens is één van onze advocaten werkzaam als mediator.
Klik hier voor meer informatie over onze rechtsgebieden.

Snelle afspraak

U kunt binnen 24 uur bij ons terecht voor een afspraak. Als u dat wenst, komen wij bij u langs.

 

Faillissement SquashHAL B.V.
14 jun 2017
Faillissement SquashHAL B.V. Bij vonnis van de rechtbank Noord-Holland, locatie Alkmaar, d.d. 13 juni 2017, is in staat van faillissement...
Gouden Baksteen 2017 voor Joop Punt.
9 jun 2017
Gouden Baksteen voor Joop Punt: Axel de Groot van Boddaert Advocaten overhandigt namens de Stichting Vastgoed Rapportage (SVR)...

Contact

Als u een vraag heeft aan een van onze advocaten kunt u die stellen door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gratis kennismakingsgesprek

Boddaert Advocaten biedt particulieren een gratis kennismakingsgesprek aan van een half uur, dat is bestemd voor een eerste oriëntatie en een advies. Wij zijn tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.30 uur. Bel nu 072-5744409.

 

Bent u nog geen cliënt van ons en wilt u uw juridische kwestie aan ons voorleggen, dan kunt u een whatsapp bericht versturen naar het nummer: 06-55142940.

 

Wij komen graag bij u langs

Als slachtoffer van letselschade heeft u het vaak al zwaar genoeg. Onze gespecialiseerde letselschade advocaten komen graag bij u langs om uw dossier te bespreken. Dat doen zij voor alle slachtoffers in Noord-Holland. Dus woont u bijvoorbeeld in de regio van Den Helder, Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum, Zaandam, Purmerend, Hoorn of Enkhuizen, of verder weg, ook dan komen wij graag bij u langs. Bel voor een afspraak.

Onze advocaten

Boddaert Advocaten