Spring naar content

Groot Assurantiën adviseert u Boddaert Advocaten

Wij gaan u helpen

U heeft een verzekering bij Groot Assurantiën. En u heeft letsel opgelopen. Dat is naar.

Boddaert Advocaten helpt u graag bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij. Wij zijn met 3 gespecialiseerde letselschade advocaten (lid van de LSA en ASP) uw deskundige begeleider en adviseur gedurende het hele schaderegelingsproces.

Wij regelen alles

Als u slachtoffer bent geworden van een ongeval, kan uw leven in één klap veranderen. Thuis moet alles geregeld worden, op het werk ontstaan vaak problemen en ook kunnen er snel financiële problemen ontstaan als u geen of minder inkomen ontvangt. De wederpartij zal aansprakelijk moeten worden gesteld. Heeft u alleen materiele schade opgelopen of slechts een zeer lichte verwonding, dan kunt u vaak de zaken zelf met Groot Assurantien.nl regelen. Als er sprake is van letsel, is de hulp van een deskundige advocaat nodig.

Volledig casco/all risk of SVI

Ook als een ander niet schuldig is aan uw schade en letsel, wordt uw schade vergoed als u daarvoor een verzekering hebt afgesloten.  Boddaert Advocaten regelt en begeleidt het schaderegelingstraject ook dan voor u.

Geen kosten van de advocaat

Onderdeel van de schade is de kosten van uw advocaat. Die komen voor rekening van de aansprakelijke partij. De hulp van een advocaat kost u dan niets. Onze advocaten zullen u daarover meer vertellen. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Bel vrijblijvend voor meer informatie 072-57 444 09 en vraag naar een van onze specialisten, mail naar info@boddaertadvocaten.nl of vul het contactformulier in.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mona de Vries-Meijer

Ed Klungers

Iris Degenaar