//
home
“Conflict oplossend”

Mediation

Ellen Copini is naast advocaat ook geregistreerd mediator. Mediation wordt veel toegepast in echtscheidingszaken, maar komt ook steeds meer voor bij het oplossen van zakelijke conflicten.

Voordelen

De voordelen van mediation zijn, dat conflicten in een doorgaans korte periode worden opgelost. Zeker in zaken, waarin het conflict hoog is opgelopen en een procedure onvermijdelijk lijkt te zijn, is er met mediation ten opzichte van een procedure veel tijdwinst te halen. En hoe sneller een zaak wordt opgelost, des te lager zijn de kosten.

Onze mediator

Ellen Copini is werkzaam in de letselschade praktijk en in arbeidsrecht. In deze twee rechtsgebieden is Ellen Copini ook in te schakelen als mediator in plaats van als advocaat.

Naast de mediation opleiding heeft Ellen Copini ook de opleiding tot transformatieve mediation gevolgd. Volgens een concreet stappenplan komt Ellen Copini met partijen snel tot de kern van het conflict en kan zij laten zien waarom het conflict tot dan toe in stand is gebleven en hoe dat kan worden opgelost. Het lijkt keer op keer een zeer efficiƫnte methode te zijn.

Klik hier om te zien hoe een mediation bij een rechtszaak in zijn werk gaat.

Wilt u meer weten over mediation bel dan voor nadere informatie met Ellen Copini 072-5744409.

Boddaert Advocaten