home
 

Handelsgeschillen nieuw rechtsgebied Boddaert Advocaten

Sinds jaar en dag is Boddaert Advocaten een begrip in Alkmaar en omgeving. Met een focus op arbeidsrecht, MKB ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht, strafrecht en letselschade is Boddaert Advocaten een solide partner van zowel ondernemers als particulieren.

Onlangs heeft Boddaert Advocaten Lique van der Leer mogen verwelkomen als één van haar nieuwe partners. Lique is een ervaren advocaat gespecialiseerd in handelsgeschillen en commerciële contracten. Sinds haar beëdiging in 2007 voert Lique een procespraktijk waarin zij ondernemers bijstaat in geschillen over allerlei onderwerpen. Met kwesties als nakoming, wanprestatie en schadevergoeding houdt Lique zich dagelijks bezig, of het nu gaat om een aandeelhoudersovereenkomst of franchise. Met alle commerciële contracten is Lique vertrouwd.  

Met de toevoeging van Lique’s specialisatie zijn ondernemers nu ook met hun handelsgeschillen bij Boddaert Advocaten aan het juiste adres. Uw zaak is bij Lique in kundige en ervaren handen. Daarbij kunt u uiteraard rekenen op de betrokkenheid die u van Boddaert Advocaten gewend bent. Deze betrokkenheid staat ook in Lique’s praktijk centraal.

Heeft u een vraag over een handelszaak of commercieel contract? Neemt u dan contact op met Lique. 

 

Boddaert Advocaten