home
“Winnaars hebben een plan!”

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een breed begrip. Natuurlijk helpen onze advocaten werkgevers en werknemers bij ontslag, maar u hoeft niet per se een arbeidsrechtelijk geschil te hebben om van hun expertise te profiteren. Onze gespecialiseerde advocaten adviseren over arbeidsvoorwaarden, stellen arbeidscontracten op en treden op als onderhandelaar namens het bedrijf. Ook kunnen ze procederen bij arbeidsconflicten en loonvorderingen.

In het arbeidsrecht draait het om de juridische en zakelijke details, maar een persoonlijke touch is onmisbaar. Bij Boddaert Advocaten combineren we onze kennis van wetten en regels met een aanpak waarbij we oog hebben voor de lange termijn. Die brede blik is in uw belang, vinden wij. En daarom onmisbaar.

Snel en praktisch

Een snelle en soepele afwikkeling van de zaak is ook in het belang van onze cliënt. En dus proberen wij elke zaak zo snel mogelijk af te ronden. We hanteren een praktische werkwijze waarbij we altijd toewerken naar een voor onze cliënt optimaal resultaat.

In het submenu vindt u meer informatie over de verschillende onderwerpen binnen het arbeidsrecht.

Meer weten? Bel ons op 072-57 444 09. Of klik op een van de links voor meer informatie over de andere rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn.

 

 

Boddaert Advocaten