home
“Kansen en Mogelijkheden”

Faillissementsrecht

Dreigt uw bedrijf failliet te gaan? Of bent u schuldeiser van een failliet verklaarde onderneming? Misschien verhuurt u een bedrijfsruimte aan een onderneming die in zwaar weer verkeert. Onze gespecialiseerde advocaten kunnen u in alle gevallen bijstaan - of u nu schuldeiser bent of als de schuldeisers in de rij staan.

Onze advocaten Axel de Groot en Mona de Vries-Meijer zijn gespecialiseerd in faillissementsrecht. Beiden hebben de specialisatieopleiding Insolventierecht succesvol doorlopen. Ze treden op als curator en staan cliƫnten bij die getroffen worden door een faillissement. Bent u als bestuurder door de curator bestuurdersaansprakelijk gesteld? Dan helpen wij u graag.

Bij Boddaert Advocaten wegen we alle kansen en mogelijkheden af in zo'n situatie. Welke aanpak biedt het beste resultaat? We adviseren u over de risico's en kijken in hoeverre u serieuze schade kunt beperken of zelfs voorkomen.

Bedrijven in moeilijkheden

Speciaal voor bedrijven waarvoor een faillissement dreigt, hebben wij de sectie Bedrijven in Moeilijkheden (BIM) opgericht. BIM fungeert ook als kennisplatform: een mogelijk faillissement roept veel vragen op. Lees hier meer over sanering, doorstart, stille bewindvoerder, crediteurenakkoord en pre-pack.

Meer weten? Bel ons op 072-57 444 09. Of klik op een van de links voor meer informatie over de andere rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn.

Boddaert Advocaten