home
“Letselschade-slachtoffers hebben recht
op volledige schadevergoeding en
vergoeding van de kosten van een letselschadeadvocaat ”

Letselschade en verzekeringsrecht

Wij zijn het grootste advocatenkantoor boven het Noordzeekanaal op het gebied van letselschade en verzekeringsrecht. Drie gespecialiseerde advocaten op dit gebied staan u graag bij en meestal kost u dat niets. En anders is no-cure-no-pay wellicht een optie.

Gratis advies

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven kosteloos en vrijblijvend een eerste advies, telefonisch of in een gesprek bij u thuis of op ons kantoor. Wij doen dit voor alle slachtoffers met letsel in Noord-Holland. Meestal is bijstand van een letselschade specialist voor het slachtoffer sowieso gratis, en anders is no-cure-no-pay wellicht een optie. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij komen graag bij u thuis

Woont u bijvoorbeeld in de regio van: Den Helder, Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum, Zaandam, Purmerend, Hoorn of Enkhuizen, ook dan komen wij graag bij u langs. Aarzel niet en bel vandaag nog met ons kantoor.

Het is belangrijk dat u zich gesteund en begrepen voelt als slachtoffer van een ongeval of een medische fout. De betrokkenheid van de advocaat bij uw zaak en goed persoonlijk contact is daarom van groot belang.

Gespecialiseerde advocaten

Ed Klungers, Ellen Copini en Mona de Vries-Meijer zijn lid van de LSA (specialisatie vereniging van letselschade advocaten) en zijn allen lid van de ASP (de specialisatievereniging voor advocaten van slachtoffers van personenschade). Deze specialidatie verenigingen dragen het keurmerk specialisatie-verenigingen van de Orde van Advocaten en zijn belangrijke kwaliteitskeurmerken.

Klik voor meer informatie op een van de onderwerpen links op deze pagina, of bel met onze advocaten op 072-57 444 09.

Boddaert Advocaten