home
Mona de Vries-Meijer
“Slachtoffers kunnen zich meestal
gratis laten bijstaan door een
letselschadeadvocaat
Mona de Vries-Meijer

Letselschade

Het kan iedereen overkomen, ook u. Letsel door een ongeval in het verkeer, op het werk, door mishandeling, of door een fout van een arts. Het belangrijkste is dat u weer geneest. Helaas is dat niet altijd mogelijk.
 

Wat kunnen onze advocaten voor u doen

Als er sprake is van lichamelijk- of psychisch letsel, lijdt u meestal ook financiële schade. Uw advocaat kan u helpen uw schade vergoed te krijgen, maar hij kan ook een rol spelen bij uw re-integratie op de arbeidsmarkt. Hij kan u begeleiden en adviseren gedurende het gehele schaderegelingsproces.

Gratis

De kosten van een gespecialiseerde letselschadeadvocaat zijn onderdeel van de schade en worden (mits de aansprakelijkheid is erkend) vergoed door de aansprakelijke partij. Uw recht op een deskundige belangenbehartiger is daarmee gegarandeerd.

Onze advocaten zijn aangesloten bij de belangrijkste beroepsverenigingen

Al onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de belangrijkste beroepsverenigingen zoals de Vereniging voor Letselschadeadvocaten (LSA), de Vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP) en de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA), en mogen het keurmerk van de Orde van Advocaten voeren.

Ons kantoor werkt nauw samen met een vaste medisch adviseur die de advocaten bijstaat en adviseert.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u vrijblijvend bellen met een van onze advocaten op telefoonnummer 072-57 444 09.

Boddaert Advocaten