home
“Een medische misser is
zeer aangrijpend voor alle betrokkenen.”

Medische aansprakelijkheid

Als een medische behandeling niet verloopt zoals werd verwacht of als u na de behandeling er zelfs slechter aan toe bent dan voor die tijd, betekent dit dat er wellicht een medische fout is gemaakt. Ook kan er sprake zijn van een complicatie. Aan medische behandelingen kleven nu eenmaal risico’s en er kunnen complicaties ontstaan waar een arts niet altijd iets aan kan doen.

Ervaren hulp bij fouten en complicaties

De letselschade advocaten van Boddaert helpen u graag om te onderzoeken of er spake is van een fout of van een complicatie. Wij hebben veel ervaring op dit gebied.

Medische fout/misser

Als u vermoedt dat bij u een medische fout is gemaakt kunnen wij u adviseren of het zin heeft het ziekenhuis of de behandelaar aansprakelijk te stellen. Blijkt dit zinvol dan staan wij u graag bij.  In dergelijke zaken is een ervaren letselschade specialist onmisbaar.

Duidelijk advies

Als blijkt dat een procedure geen zin heeft zal uw advocaat hierover ook duidelijk zijn. U weet daardoor snel wat uw mogelijkheden en kansen zijn.

Gefinancierde rechtsbijstand en no-cure-no pay

Uw advocaat kan u informeren over de kosten. Wij werken ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand en no-cure-no pay. (Meer over kosten)

Voor meer informatie over dit onderwerp belt u met een van onze advocaten op telefoonnummer 072-5744409.

Boddaert Advocaten