home
“Ondernemen met
Boddaert Advocaten”

MKB ondernemingsrecht

Als ondernemer komt u dagelijks in aanraking met vraagstukken en beslissingen die verstrekkende juridische gevolgen kunnen hebben. Contracten en Algemene Voorwaarden moeten worden opgesteld en/of beoordeeld. U sluit overeenkomsten met leveranciers en afnemers. Facturen moeten worden geïncasseerd. U gaat een bedrijfspand kopen, huren of bouwen. Arbeidsovereenkomsten worden aangegaan en verbroken.

U wilt een bedrijf overnemen of daarmee fuseren, een vergaande samenwerking aangaan met een partner of ander bedrijf. Ook kan de tijd komen dat u wilt stoppen en uw onderneming goed wilt overdragen aan uw kinderen of het management.

Geen zorgen over mogelijk juridische problemen

Als ondernemer wilt u zich concentreren op het ondernemen en weten waar u aan toe bent. U wilt zich geen zorgen maken over allerlei juridische voetangels en –klemmen. Boddaert Advocaten neemt u dat graag uit handen.

Voorkom problemen, laat u bijstaan

Tijdig juridisch advies voorkomt problemen. Mocht een procedure bij de rechter niet te voorkomen zijn staan onze specialistische kennis en jarenlange proces ervaring tot uw dienst.

Binnen het kantoor, dat bestaat uit gespecialiseerde advocaten op diverse voor ondernemers onmisbare rechtsgebieden, is één advocaat uw vaste aanspreekpunt.

Met die advocaat, die ook graag bij u op uw bedrijf komt, bouwt u een langlopende vertrouwensrelatie op. Uw advocaat kent u en uw bedrijf. Samen kunt u snel schakelen.

Wij maken graag  met u kennis.

Aanvullende informatie over de verschillende onderwerpen op dit rechtsgebied kunt u lezen door de onderwerpen in de linkerkolom aan te klikken of door te bellen met één van de gespecialiseerde advocaten op telefoonnummer 072-5744409.

Boddaert Advocaten