home
“Ondernemen met Boddaert Advocaten”

MKB ondernemingsrecht

Als ondernemer wordt u dagelijks geconfronteerd met beslissingen of kwesties die verstrekkende juridische gevolgen kunnen hebben. Denk aan overeenkomsten met afnemers en leveranciers. Algemene voorwaarden, facturen, arbeidsovereenkomsten met werknemers. Huur, koop of bouw van een bedrijfspand.

In al die gevallen wilt u weten waar u aan toe bent. U wilt zich geen zorgen maken over eventuele juridische problemen achteraf. Dat snappen wij heel goed - wij zijn zelf ook ondernemer. Op juridisch getouwtrek zit niemand te wachten.

Vooraf een juridische blik laten werpen op dagelijkse ondernemersvraagstukken, op contracten of op toekomstplannen is dan ook meer dan zinvol. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juridische kant van de zaak en kunt zich concentreren op uw onderneming.

Onze advocaten bouwen aan een langdurige relatie met 'hun' ondernemers. Die betrokkenheid - daar staan we bij Boddaert bekend om. Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe sneller we kunnen schakelen en hoe beter we u kunnen helpen. U heeft één vast aanspreekpunt, dat is wel zo vertrouwd.

Bij Boddaert zijn Axel de Groot en Mona de Vries-Meijer gespecialiseerd in het MKB ondernemingsrecht.

Fusie of overname

Als u een bedrijf wilt overnemen of als u wilt fuseren, is een scherp juridisch oog onmisbaar. Dat geldt trouwens ook als u een samenwerking wilt aangaan met een partner of ander bedrijf. En wilt u stoppen en uw onderneming goed overdragen aan uw kinderen of het management, dan is het ook in uw belang dat dat proces zorgvuldig verloopt en de overname juridisch gezien een stevige basis krijgt.

Geschillen

Een rechtszaak voorkomen, daar maken we ons bij Boddaert Advocaten sterk voor. Is de stap naar de rechter toch onvermijdelijk, dan kunt u bouwen op onze jarenlange proceservaring en specialistische kennis van het MKB ondernemingsrecht.

Meer info

In het submenu vindt u meer informatie over de verschillende onderwerpen binnen het MKB ondernemingsrecht.

Meer weten? Bel ons op 072-57 444 09. Of klik op een van de links voor meer informatie over de andere rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn.

Boddaert Advocaten