home
Robert Polderman
“Iedere verdachte heeft recht op een
deskundig en betrokken advocaat”
Robert Polderman

Strafrecht

Boddaert Advocaten verleent rechtsbijstand op een breed strafrechtelijk terrein. Naast de klassieke strafzaken zoals gewelds- en vermogensdelicten, drugszaken en verkeersmisdrijven behandelen onze advocaten ook zeer specialistische problemen zoals jeugd(straf)zaken, TBS-verlengingen, uitleveringszaken en beklag- en beroepszaken voor gedetineerden. Tevens worden verdachten bijgestaan op het gebied van fraude, milieu en economisch strafrecht.

Slachtoffers

Slachtoffers van misdrijven kunnen zich voegen in een strafzaak. Dat betekent dat zij schadevergoeding kunnen eisen van de verdachte. Onze letselschade advocaten kunnen u in die procedure terzijde staan.

Boddaert Advocaten behandelt zaken in heel Nederland en soms ook in het buitenland.

Publiciteit

Soms komt het voor dat onze advocaten in de publiciteit treden in een strafzaak. De strafrechtadvocaten die bij Boddaert advocaten werkzaam zijn zullen dat echter alleen doen indien het belang van hun cliënt daarmee gediend is en uiteraard na instemming van de cliënt zelf.

De strafsectie bestaat uit deskundige en betrokken advocaten die zich volledig voor een zaak inzetten met alleen het belang van de cliënt voor ogen.

Aanvullende informatie over de verschillende onderwerpen op dit rechtsgebied kunt u lezen door de onderwerpen in de linkerkolom aan te klikken of door te bellen met mr. Robert Polderman op telefoonnummer 072-5744409.

Boddaert Advocaten