home
Robert Polderman
“Iedere verdachte heeft recht op een
deskundig en betrokken advocaat”
Robert Polderman

Strafrecht

Tot de klassieke strafzaken rekenen we gewelds- en vermogensdelicten, drugszaken en verkeersmisdrijven. Toch zijn ook zeer specialistische problemen zoals jeugd(straf)zaken, TBS-verlenging, uitlevering en beklag- en beroepszaken voor gedetineerden onderdeel van het strafrecht. Net als de bijstand van verdachten op gebied van fraude, milieu- en economisch strafrecht. Advocaat Robert Polderman is gespecialiseerd in strafrecht.

Boddaert Advocaten behandelt strafrechtzaken in heel Nederland en soms ook in het buitenland. Het belang van onze cliënt staat voor ons altijd voorop.

Publiciteit

Strafzaken halen regelmatig het nieuws. Soms vragen journalisten ook een van onze advocaten om een reactie in een strafzaak. Zij doen dat alleen als het in het belang van de cliënt is én als hij of zij dat goed vindt.

Slachtoffer

Slachtoffers van misdrijven kunnen schadevergoeding kunnen eisen van de verdachte. Zo'n procedure loopt via een van onze letselschadeadvocaten.

Meer info

In het submenu vindt u meer informatie over de verschillende onderwerpen binnen het strafrecht.

Meer weten? Bel ons op 072-57 444 09. Of klik op een van de links voor meer informatie over de andere rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn.

Boddaert Advocaten