home
Robert Polderman
“Iedere verdachte heeft recht op een
deskundig en betrokken advocaat”
Robert Polderman

Verkeersstrafrecht

Het verkeersstrafrecht omvat vele delicten, waaronder rijden onder invloed, grote snelheidsovertredingen of het veroorzaken van een ongeluk waardoor er zwaar lichamelijk letsel of de dood is ontstaan. In deze zaken kan het rijbewijs worden ingevorderd en kan er een ontzegging van de rijbevoegdheid volgen. In vele gevallen is men afhankelijk van het gebruik van het rijbewijs. De specialisten van Boddaert Advocaten kunnen zeer snel actie ondernemen om uw rijbewijs terug te vragen zodat u in afwachting van de mogelijke strafzaak evengoed naar uw werk kan of uw bedrijf kunt uitoefenen.

CBR

Het CBR in Rijswijk heeft de mogelijkheid om bij bepaalde verkeersdelicten bestuursrechtelijke maatregelen op te leggen, zoals bijvoorbeeld een EMA cursus, een onderzoek naar een geschiktheid of een alcoholslotprogramma. Vaak zijn hier zeer hoge kosten aan verbonden. In vele gevallen bestaat de mogelijkheid om verweer te voeren tegen deze maatregelen. Wij voeren bezwaar- en beroepsprocedures en zo nodig kan er een bestuursrechtelijk kort geding worden aangespannen.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met onze deskundige, mr. Robert Polderman, via telefoonnummer 072-5744409.

Boddaert Advocaten